2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Szégyen és gyalázat: Előkerült egy vágatlan videó, Jakab meg akarta verni a munkásembert

A Vasarnap.hu birtokába került felvételen egy magából teljesen kivetkőző politikus képe rajzolódik ki, aki ordítozva, trágárkodva kéri számon egy munkagép vezetőjét – miközben az csak a munkáját végzi. Okkal feltételezzük, hogy ez lehet a Jobbik miniszterelnök-jelölt-jelöltjének igazi arca, hiszen ezt a hangnemet még Orbán Viktorral szemben sem engedte meg magának soha. Egy „melóssal” viszont ez megengedhető hangnem – gondolhatja ő.

Mint ismert, Jakab Péter múlt hét csütörtökön feltöltött egy videót a Facebookra, amit úgy interpretált, hogy

a Fidesz egyre keményebb eszközökkel próbálja elhallgattatni, és ezúttal egy munkagéppel akartak rájuk tolatni egy fonyódligeti építkezésen.

A szemfülesebbek már akkor kiszúrták, hogy a Jobbik-elnök közösségi oldalán megjelent felvétel meglehetősen hirtelen, a munkagépes melóssal folytatott szóváltás kellős közepén ér véget. 

Jakab stábja azonban hiába próbálta eltitkolni a vágatlan videót, a Vasarnap.hu megszerezte azt, így immár olvasóink is megtekinthetik a veszekedés második felét; valamint azt, hogy az elviekben a „melósok” érdekeit képviselő politikus mennyire nem tudja türtőztetni magát, amikor azok egyik képviselőjével beszél (ordibál).

„És akkor azt gondolja, hogy ha a seggembe tolja ezt a gépet, akkor jobb lesz?”

– hangzik el Jakab Péter szájából többször is.



A melós megjegyzésére pedig, miszerint nem tudott kifordulni Jakabék miatt, a Jobbik elnöke és miniszterelnök-jelölt-jelöltje kétszer is elüvölti magát: 

„Akkor vár három percet!”

Természetesen nem maradhatott el a mészároslőrincezés és adófizetőkpénzézés, illetve – igazi ficsúr módjára – a munkagép vezetőjének perrel való fenyegetése sem. Ez utóbbinak ráadásul sajátos színezetet ad a tény, hogy azt egy országgyűlési képviselő „követte el” – egy olyan emberrel szemben, aki egyébként nem tett mást, mint a munkáját végezte.

Forrás: Vasarnap.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató