2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Gyurcsány: Mindenkiről leperlem a gatyáját, aki azt mondja részeg és ittas vagyok

Félrebeszél, dülöngél, magyarul tök részeg, ezután ráadásul autóba ül és vezet is Gyurcsány Ferenc – erről számolt be csütörtökön egymás után egy videó alapján a jobboldali sajtó. Természetesen mi sem maradtunk ki ebből, ide kattintva és ide kattintva visszaolvasható.

 
A felvételek Gyöngyösön készültek, ahol a DK elnöke utcafórumot tartott. A történtekről megkérdeztük Gyurcsány Ferencet, aki a Telexnek azt mondta, hogy „mindenki menjen a pokolba”, aki úgy gondolja, hogy egy nyilvános rendezvényen így viselkedik, és a rendőrök előtt ittasan ül be az autóba.

„Ez a Gyurcsány alkoholista-balhé megy velem már egy ideje, de meg kell mondjam, hogy jó néhány hónap óta egy megveszekedett korty alkoholt nem ittam, absztinens lettem és nem is tagadom, részben épp azért, hogy ne kelljen nekem ezzel foglalkoznom”.
„Mindenkinek azt mondom, hogy kampány van, jövő választásokig egy kortyot nem szabad inni, majd a választás éjszakáján lehet dönteni, hogy mire iszunk, ha iszunk” – mondta.

Időközben Facebook-oldalán is kommentálta a kormányközeli sajtóban megjelenteket. Azt írta, hogy bíróság elé fogja idézni azokat, akik lehozták a videót, egész pontosan úgy fogalmazott, hogy

„a gatyátokat is leperlem rólatok”.

Ezután a párt közleményt adott ki, amiben azt írták, hogy „a bántóan primitív gyurcsányozásnak is van határa. Ezért Gyurcsány Ferenc mindenkit beperel, aki részegnek, ittasnak titulálja”.

 

 

A nadrágok leperléséről pedig, ez a cikkünk ugrott be. Itt nem volt ittas Feri. Simán behugyozott.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató