2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Gyurcsány szelfizés közben a kamasz fiúnak: A seggemet ne fogd meg, jól van

„A s*ggemet ne fogd meg, jól van” – szólt oda Gyurcsány Ferenc a vele közös fényképre összeálló két kamasz fiúnak balmazújvárosi utcafórumán.

Gyurcsány Ferenc haknikörútjának gyöngyösi állomásán a balos összefogást egy családhoz hasonlította, amiben Karácsony Gergely, Jakab Péter és a többi apróság folyamatosan csivitelnek és hajba kapnak, családfőként pedig neki kell összefognia ezeket a kis gézengúzokat. A gyermeki párhuzam ezen a ponton azonban még nem ér véget, az ellenzéki politikusok utóbbi napokban tett megszólalásait hallgatva ugyanis határozottan olyan érzésünk támad, mintha megrekedtek volna a személyiségfejlődés anális fázisánál.

Elsőként a melóssal önmagából kikelve ordibáló Jakab Péter mutatott különös érdeklődést a téma iránt, amikor azt üvöltötte, hogy „és akkor azt gondolja, hogy a s*ggembe tolja azt a gépet?” Majd a Jobbik elnökének annyira megtetszett a valóságshow-k prosztósági koordinátarendszerén is jól elhelyezhető alpári stílus, hogy még egyszer elismételte: „akkor is, hogyha a s*ggembe tolat a géppel”.

Nyilván a gyök eggyel tolató markoló okozta halálfélelem hozta elő Jakabból a tahó villalakót, Gyurcsány Ferenc kirohanására azonban már nehezebb magyarázatot találni. A DK propagandagépezete már jó ideje kísérletezik azzal, hogy a fiatalok életébe bevezesse „a Feri” karakterét. „A Feri” leginkább a kissé különc, folyamatosan piás nagybácsi figuráját hozza, aki stikában mindig ad egy kortyot a söréből meg egy slukk cigit, miközben felnőttes dolgokról is lehet vele dumálni. Éppen ezért egy pontig semmi meglepő nincs a Debreciner.hu videós beszámolójában, amiben azt látjuk, hogy „a Feri” gyerekekkel pózol és poénkodik, majd a közös fénykép miatt mellé lépő két fiatal fiúnak egyszer csak azt mondja:

„A s*ggemet ne fogd meg, jól van!”

 

 

 

Forrás: Drótinfó

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató