2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Három arab bevándorló erőszakolt meg egy nőt Lipcsében

Többen megerőszakoltak egy nőt Lipcsében. Az elkövető három ismeretlen férfi, a személyleírás szerint valamennyien arab külsejűek, sötét hajúak, barnás bőrűek.- számol be a hirado.hu.

Csoportos erőszak történt, a gyalogosan közlekedő nőt három férfi közrefogta, egy néptelen telekre hurcolta, majd megerőszakolták  – mondta a közmédia tudósítója az M1 Ma reggel című műsorában.

Hozzátette: a nő több héten keresztül nem mert beszélni erről, nem tett bejelentést. Mikor ezt mégis megtette, elmondta, hogy a támadói sötét bőrűek, sötét hajúak és szeműek voltak, illetve arcuk takarására védőmaszkot viseltek.

2017 augusztusát az erőszak hónapjának nevezte a tudósító, abban a hónapban három hasonló incidens is történt. A rendőrség akkor azt javasolta, hogy ne menjenek egyedül futni a parkokba, vagy ha mégis elmennek, sűrűn nézzenek körül.

Leszögezte, egyetlen sajtóorgánum, a Bild hozta nyilvánosságra ezt az eseményt és ezt követően jelent meg más portálokon is.

Hans Georg Maasen a német titkosszolgálat egykori vezetője a német sajtót bírálta,

kijelentette, elsősorban a szélsőbaloldali körökkel ápolnak kapcsolatot szerinte és szerinte az újságírók is manipulálják a közvéleményt.

Maasen szeretne visszatérni a közéletbe és a CDU színeiben indul a választásokon. Azt az ígéretet tette, hogyha bekerül a Bundestagba,  vizsgálóbizottságot hoz létre, amely a 2015-ös tömeges bevándorlás hátterét fogja megvizsgálni.

 

(Hiradó)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató