2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Botrány Londonban: Jegy nélkül akarnak betörni a stadionba, dől a vér

A The Athletic újságírója, Alex Kay-Jelski Twitter oldalán számolt be arról, hogy nagy feszültségben telnek a döntő előtti órák a Wembley Stadion környékén, ahol a jegy nélkül maradt szurkolók megpróbálnak betörni a stadionba. További helyszíni jelentések arról számolnak be, hogy a jegy nélküli drukkerek lefizetik a kapuőröket és így jutnak be. A botrány hatalmas, egyelőre azok sem tudnak bejutni, akiknek jegyük van, mert a kapukat lezárták.

Helyszíni beszámolók szerint a rendezők a Wembley összes kapuját lezárták, így most azok sem tudnak bemenni, akiknek érvényes jegyük van a döntőre.

 

 

A koronavírus-járvány miatt az Anglia-Olaszország Eb-döntőre 67 ezer néző mehet csak be. Ezt a korlátozást nehezen viselik a drukkerek és többször megrohamozták a zárt kapukat.

A Sky News beszámolója szerint több tucat jegy nélküli drukker jutott be a stadion területére, de a nézőtérre egyelőre nem. A Wembley szóvivője szerint az incidensek a stadion külső kerületén történtek meg. Londonban vasárnap rajongók ezrei gyűltek össze a Wembley Stadionnál. Sokan olyanok, akiknek nincs jegyük az összecsapásra. A rendőrség arra szólította fel a jegy nélküli embereket, hogy ne utazzanak oda, illetve menjenek haza.

A The Mirror videófelvételt is készített.

Ezen a videón is jól látszik, mekkora a botrány:

 

Ezen a két képen pedig jól látszik, mi történik Londonban.

 

 

 

Forrás: Origo

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató