2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Jakab! Te magad vagy egy utolsó szar tolvaj, és erről már papírod is van

„Az eredeti, levédett Kié ez az ország című dal szövegírója, zeneszerzője és előadója én vagyok, mely az 1993-as Ez egy kutya világ című lemezemen jelent meg. A dalt semmiféle politikai célzatú felhasználásra, reklámra nem engedélyeztem. Különösen úgy nem, hogy a szöveg bizonyos részeit átírják, és politikai felhangot adjanak neki. Felszólítjuk Jakab Pétert, hogy a videófelvételt törölje, távolítsa el!” – írta közösségi oldalán Vörös István.

A Prognózis együttes legendás vezetője igen finoman és visszafogottan fogalmazta meg azt a tényt, hogy a Gyurcsány vezényelte hazafiatlan népfront Ballik-frakciója élén handabandázó operett-Szamuely-tehetség, alkotókészség, eredetiség híján egyszerűen ellopta a neves muzsikus, dalszerző szellemi tulajdonát. Jakab tehát egy ócska, gátlástalan, egyben pitiáner daltolvaj, aki ura és parancsolója büdös tornacipőjét nyalogatva senkit és semmit nem tart tiszteletben. Nemrég egy építkezésen fenyegetett meg egy munkást, most pedig lopásra vetemedett, tökéletesen idomulva a rabolt villában pöffeszkedő gazdájához.

Ez a gyalázatos, bicskanyitogató eset is rávilágít, hogy az idegen érdekeket szolgáló moslékkoalíció gazembereit egyetlen dolog cementezi össze: a szolgalelkű cselédhad féktelen, beteges zsákmányszerzési vágya. Ezért a ziháló gyűlölet, a gerinctelen árulások undorító sorozata. Jövő tavasszal a becsület, a tisztesség, az emberség, valamint hazánk és nemzetünk védelmében a választóknak oda kell küldeniük ezt a bűzlő fertőt, ahová való: a föld alá.

 

Az írás a Magyar Nemzet hasábjain jelent meg, Ágoston Balázs tollából. Az erősebb cím tőlünk származik természetesen.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató