2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Amiről a nagy BLM-kampány alatt nem hallunk: a 18 éves Théót késelte halálra a szomáliai migráns

Néhány napja közöltük, hogy Párizs külvárosában két eladót lekaszabolt egy migráns. Az egyik FEHÉR srác belehalt a sérüléseibe.

Tehát még egyszer:

Fekete szúrt le egy fehéret...

A támadás különösen erőszakos volt múlt szombaton a Claye-Souilly bevásárlóközpontban (Seine-et-Marne), és ez egy 18 éves fiatal felnőtt életébe került. Théo, aki eladó volt, belehalt sérüléseibe. Éppen megszerezte érettségit. A gyilkosa továbbra is őrizetben van a rendőrségen...

Egy 18 éves fiatalember életét vesztette, egy 21 éves második súlyosan megsebesült, és a baj sokkal nagyobb lehetett volna, ha nincs a helyszínen egy szabadnapos rendőr, aki megfékezte az ámokfutót.

Egy 62 éves szenegáli bevándolró azért ment a Bouygues üzletbe, hogy megoldja a számlával kapcsolatos problémáját, szerinte túl magas volt az összeg, amit be kellett volna fizetnie. Ebből lett a baj, az afrikai a fiatalokon vezette le a feszültségét.

A 21 éves fiatalembert mellkason szúrta. Kollégáját, a 18 éves Théót - aki a segítségére sietett - viszont szíven találta.  A két áldozat elhagyta az üzletet, majd összeomlottak a bevásárlóközpont árkádján.

A fotón Théó látható:

Viszont tegnap nem róla szólt az Eb-döntő. Pedig a rasszizmus miatt tiltakozott mind a 22 labdarúgó. Sőt, még Wimbledonban is a BLM volt a téma. Novak Djokovics ellenfele BLM pólót húzott a találkozó előtt.

Nem tudja meg Európa, hogy mi történik valójában. A mainstream is elhallgatja ezeket a brutális gyilkosságokat, miközben tombol a pandémia Magyarországot támadják az LMBTQ-jogok miatt...

Csak néhány brutális eset az elmúlt napokból, amelyek nem érdemeltek térdelést:

Afgánok gyaláztak meg és gyilkoltak meg egy 13 éves kislányt. Mégsem őérte térdeltek a labdarúgók.

Würzburgban szintén megkéseltek három járókelőt, az sem foglalkoztatja az UEFA vezetőit.

Drogbandák áldozatává vált a holland oknyomozó újságíró. Megemlékeztek róla valahol? Nem!

Ezek szerint sokkal értékesebb ember volt George Floyd, mint ők együttvéve. Minden róla szól. A labdarúgó Eb, az olimpia, a Forma-1...

 

Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató