2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Leszbikus békakirálylányokról mesélnek a francia kisgyerekeknek

A franciák szerint fontos a homofóbia elleni harc, a kisgyerekek érzékenyítésére használt módszerekben pedig nem válogatnak: férfi prostituált és barátja, nőként érző kisfiú és ezt boldogan fogadó környezete, valamint testiség 6 éves korban meleg kisfiúk között.

A Macron-kormányzat elkötelezett a homofóbia elleni harcban, bár az homályos, hogy ehhez mi közük a kiskorú gyerekeknek.

Franciaországban az iskolákkal összefüggő, az LMBTQ-közösségre vonatkozó kérdéseket egy 2020 és 2023 között végrehajtandó kormányzati akcióterv szabályozza, amely része a Nemzeti Oktatási és Ifjúságügyi Minisztérium 2019-ben meghirdetett „Mindenki egyenlő, mindenki szövetséges” programjának.

Az akcióterv kimondja, hogy az iskolákban plakátokkal és A/5-ös méretű kiadványokkal kell kampányszerűen felvenni a harcot a homofóbia ellen.

Milyen érdekes, hogy ez a francia akcióterv

teljes összhangban van azzal az európai uniós Erasmus+ tervvel, amely mögött különféle civil szervezetek állnak,

és amely 2021 szeptemberétől online genderérzékenyítő oktatási programot indítana a 15–17 éves korosztálynak (G.EDU).

A szeptemberben induló EU-s projekt természetesen az unió pénzügyi támogatását élvezi, és jelszava az „önátalakítás és társadalmi változás”.

De nem csak az iskolákban találkozhatnak a francia gyerekek az LMBTQ erőszakos propagandájával, külön internetes applikációt is készítettek számukra, amelyben különböző LMBTQ-kiadványokat ajánlanak nekik (Babelio.com).

Ott van például Muriel Douru, akinek Cristelle et Crioline című, 3-4 éves gyerekeknek szóló képes mesekönyve Nénuphar békakirályságba kalauzolja el a kicsiket egy leszbikus szerelmi kapcsolaton keresztül. A történetben a békanép királyi családja férjet keres Christelle hercegnőnek, de a sors másképp dönt: Christelle találkozik Crioline-nal, a nép egyszerű gyermekének tekinthető kislánnyal, és első látásra egymásba szeretnek.

Mindig, amikor azt gondolnánk, nincs lejjebb, megjelenik egy ehhez hasonló abszurd „remekmű”, célba véve a könnyen befolyásolható gyerekeket, és rájövünk, hogy a világ teljesen kifordult önmagából.

Forrás: 888.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató