2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Éric Zemmour: Franciaország bevándorlási politikáját ne a bevándorlók határozzák meg!

A közismert francia esszéíró, Éric Zemmour a bevándorlás problémájáról beszélt.

Zemmour a francia nemzeti ünnepen, a CNews televízió adásában beszélt ismét a Franciaországot sújtó és hatalmas méreteket öltő bevándorlás problémájáról.

Kifejtette, hogy a franciaországi migrációt elsősorban Párizsban kell megállítani, azaz a francia kormány kezében van a megoldás és a felelősség is.

„Elfogadhatatlan, hogy nemzetünk migrációs politikáját és az azzal kapcsolatos döntéseket átengedtük maguknak a migránsoknak. Azonnal meg kell szüntetni azt a képtelen helyzetet, hogy a migránsok határozzák meg Franciaország bevándorlási szabályait! Az irányítást és a döntés jogát vissza kell adni a francia népnek és az őket képviselő ország vezetőknek. A bevándorlást csak Párizs állíthatja meg”

– fejtegette meggyőződéssel Zemmour.

A politikai elemző már áprilisban is éles hangon bírálta azokat a francia politikusokat, akik nem hajlandók egyenlőségjelet tenni a dzsihadizmus és a bevándorlás között. „Amikor Bruno Le Maire, a pénzügyi és gazdasági miniszter vagy Gabriel Attal kormányzóvivő is azt hajtogatja, hogy a két jelenség között nincs összefüggés, akkor hülyére veszik az embereket. Ez elfogadhatatlan, még hallgatni is rossz. Napjainkban az emberiség történelme során még nem látott migrációnak vagyunk a szemtanúi és az elszenvedői” – figyelmeztetett ismét Zemmour.

Forrás: valeursactuelles.com

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató