2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Gyilkoshoz hasonlította a Jakab Péterrel szóváltásba keveredett melóst a Jobbik

„Tulajdonképpen Jakab Péter a bűnös, hogy fel mert háborodni azon, hogy a munkatársait, képviselőtársát kis híján elütötte egy az Orbán-stróman féle közpénzlopás színhelyén egy munkagép vezetője" – írják.

„Van abban valami végtelenül szánalmas, de veszélyes is, amikor Orbán - tehát a regnáló hatalom - lakájmédiája a tettesből kreál áldozatot. Teszi mindezt úgy, hogy a nyilvánvalóan szánt szándékkal országgyűlési képviselőkre és azok munkatársaira tolató Mészáros alkalmazottat »melósként« sztárolja” –  kezdi posztját a Jobbik hivatalos oldala, mely természetesen Jakab Péter elnököt igyekszik menteni annak felelőssége alól, hogy Fonyódligeten minősíthetetlen szóváltásba keveredett egy munkáját végezni igyekvő munkással, akit aztán trágár kifejezetésekkel addig alázott, míg a tettlegesség is szóba nem került.

A „melós” kérdéshez meg csak annyi, hogy éppen mostanában volt hír, hogy egy férfi 25 éve megölt egy nőt, a bűnelkövetőt a napokban azonosították, a rendőrségi videofelvételből pedig látszik, hogy a Vas megyei rendőrök egy munkagépről leszállítva tartoztatják le a gyanúsítottat. Vajon kinek jut az eszébe a képsorok láttán az, hogy “szegény melós”?- írta a Jobbik.


Az esetről a Vasárnap.hu szolgálatott vágatlan anyagot, majd megszólalt Kovács Gyula munkagépkezelő is, akit később a Jobbik pártelnöke és stábja be is perelt

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató