2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Kenyai vámpír, legalább tíz gyereket gyilkolt meg, többeknek kiszívta a vérét az ereikből

- Masten Milimo W. különösen kíméletlenül mészárolta le áldozatait, némelyikükből kiszívta a vért az ereikből.


- A 20 éves férfit letartóztatták, bevallotta bűnösségét.

 


Masten Milimo W. különösen kíméletlenül mészárolta le áldozatait, némelyikükből kiszívta a vért az ereikből. Most a 20 éves férfit letartóztatták, bevallotta bűnösségét - írja a 20min.ch svájci portálra hivazkozva a bennfentes.net.

 



Kenyában egy 20 éves férfi, akit módszerei miatt "vámpírnak" neveztek el, legalább tíz gyermek meggyilkolását vallotta be. Mint a rendőrség csütörtökön bejelentette, Masten Milimo W.-t szerdán letartóztatták két gyermek meggyilkolása miatt, akiknek holttestét egy nairobi erdőben találták meg. Kihallgatása során a fiatalember bevallotta, hogy az elmúlt években legalább tíz fiatalt ölt meg.

W. letartóztatása jelentős nyomozati előrelépés a gyermekek ellen elkövetett állítólagos bűncselekmények riasztóan magas száma miatt Kenyában. A rendőrség szerint az elmúlt hetekben naponta átlagosan két gyermek tűnt el a kelet-afrikai országban.

"Kiszívta a vért néhány áldozata ereiből"

 

 

W. különösen "kíméletlenül" mészárolta le áldozatait - magyarázta a bűnügyi igazgatóság (DCI) a Twitter online szolgáltatáson. "Kiszívta a vért néhány áldozatának ereiből, mielőtt meggyilkolta őket", mint egy "vérszomjas vámpír". W. az áldozatai holttestét csatornákba vagy bokrokba dobta. Több állítólagos áldozatának holttestét azonban még nem találták meg.

A férfi állítólagos tettei öt évvel ezelőtt kezdődtek, és tizenkét-tizenhárom éves gyerekek ellen irányultak. A rendőrség szerint W. elkábította áldozatait, kivéreztette őket, néhányukat pedig megfojtotta. Csütörtökön a bíróság eredetileg 30 napra elrendelte W. előzetes letartóztatását, hogy a rendőrségnek legyen ideje a további vizsgálatokra.

A rendőrség hangsúlyozta, hogy W. a vallomásában nem mutatott megbánást. Inkább azt mondta, hogy tettei "nagy örömet" okoztak neki.

 

Forrás: Bennfentes.net

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató