2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Kunhalmi a pedofiltörvényről: Gyilkos

Az MSZP társelnöke kifejtette, hogy szerintük mit eredményeznek az elfogadott pedofiltörvény sokak által homofóbnak tartott elemei. Kunhalmi Ágnes úgy fogalmazott, hogy az öngyilkosságba kergethet fiatalokat az új rendszer.

Kunhalmi Ágnes az ATV Start című műsorában azzal kezdte, hogy a Fidesz megtalálta azt a témát, amivel a saját táborát még jobban összetartja, az ellenzék táborát pedig szétfeszítheti.

Mint fogalmazott, Orbán Viktor európai szinten is gyűjti a híveket, és ezzel Brüsszel is tisztában van. Hozzátette, hogy fel kell hívni arra a figyelmet, hogy szerintük milyen káros az, amit a Fidesz csinál.

„Fel kell hívni arra a figyelmet, hogy hány és hány gyereket kerget mondjuk az Orbán-kormány öngyilkosságba akkor, amikor nem lehet beszélgetni bizonyos kérdésekről: hogy vannak LMBTQ-emberek a világon mindenütt, és mindig is voltak, mindig is lesznek” – hangsúlyozta az MSZP-s politikus.

Kunhalmi véleménye szerint, ha nincs kapaszkodója egy kamasznak, mikor rájön, hogy ő más, mint a többiek, akkor választhatják az öngyilkosságot. „Ez egy gyilkos törvény” – utalt a Fidesz törvénycsomagjára. Szerinte mindez az emberek tájékozatlanságára és zsigeri indulataira támaszkodik.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató