2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Mi Hazánk: Üzenjük Orbán Viktornak: hagyják dolgozni a magyarokat!

Üzenjük Orbán Viktornak: hagyják dolgozni a magyarokat!

A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely szerint elfogadhatatlan, hogy bizonyos munkahelyeken kötelező lesz az oltás, ahogy azt Orbán Viktor bejelentette; ehelyett az oltások valódi következményeiről kellene beszélni. A Fidesz és a balliberálisok egymással versengve erőltetik a harmadik oltást is, a Mi Hazánk szerint azonban korrekt tájékoztatásra van szükség! 

Ellenezzük a gyerekek oltását is: most már a 12-15 éves korosztályban "terveznek lépéseket". A Mi Hazánkhoz több olyan bejelentés is érkezett ugyanakkor, amely az oltás beadása utáni napokban-hetekben történt halálesetekről vagy súlyos tünetekről szól; ám ezt nem vizsgáltatják sem a gyógyszergyártók, sem a velük összejátszó kormány. A teljes képhez és az igazsághoz azonban ez is hozzátartozik: ők is áldozatok, értük ki vállal felelősséget?

A Mi Hazánk semmilyen lezárást nem tud támogatni a későbbiekben, a kormány eleget ártott így is a gazdaságnak. Ellenezzük a gyerekek oltását, és nem fogadjuk el a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők diszkriminációját sem, és semmilyen esetben nem fogadjuk el az oltás kötelezővé tételét. Mindenki maga dönthessen a sorsáról, korrekt tájékoztatás után! Aki fél a vírus kockázatától, magát beoltathatja, de bármilyen erőltetés vagy diszkrimináció elfogadhatatlan.


Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató