2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Ukrajna elesett: Kijevben is nagyszabású Pride lesz

Kijevben szeptember 19-én nagyszabású büszkeség-menet lesz. A szervezők a szexuális kisebbségek 10 ezer képviselőjének részvételét várják. Ezt a „KievPride” nevű – a szodomiták menetének előkészítésével foglalkozó – szervezetnél közölték.

Mint ahogy az közleményükben áll: „Az «Egyenlőség Menetének» fő mondanivalójaként a szexuális kisebbségek biztonságot akarnak maguknak, és követelik, hogy léptessék életbe az olyan bűncselekményekkel szemben meghozott törvényeket, mint az LGBT+-szal és más olyan csoportokkal szembeni intolerancia, amely csoportok már hosszú évek óta szenvednek a velük szembeni erőszaktól”

Az „Egyenlőség Menetének” szervezői követelni szándékoznak, hogy törvényi szinten is ismerjék el az LGBT-kisebbségeket, illetve szüntessék meg a homoszexuálisokkal szembeni korlátozó intézkedéseket.

Mindezeken kívül, „az ukrajnai meleg büszkeség hónapja – 2021” elnevezésű, augusztus 21 és szeptember 19 között tartandó rendezvénysorozat keretében változatos rendezvények sorára kerül sor Kijevben, amelyek népszerűsítik majd az azonos neműek közötti szexuális kapcsolatokat.

Forrás: Oroszhirek.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató