2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Vadai Ágnes: Az ellenségkép gyártása nem jó kormányzás

A gyurcsányista politikus szerint az olyan külső tényezők után, mint például Soros György vagy Brüsszel, most a saját állampolgárait „pécézte ki” a kormány a pedofiltörvény melegellenesnek is nevezett módosításaival. De nehezményezi azt is, hogy a kormány nem lépett még az élelmiszer- és a benzinárak emelkedése ellen.

Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció alelnöke az ATV Start című műsorában a pedofiltörvény melegellenesnek is nevezett módosításaival kapcsolatban arról beszélt, „érthetetlen” számára, hogy a kormány miért „pécézi ki” immáron „nem Sorost, nem Brüsszelt, nem a multikat, nem Gyurcsányt, hanem konkrétan magyar embereket”. „Kit zavar az, hogy Magyarországon vannak olyanok, akik úgy szeretnek, ahogy ők szeretnek szeretni?” – tette fel a kérdést Vadai, aki szerint a Fideszben is lehetnek olyanok – Szájer Józsefen kívül is –, aki nem a szexuális többségbe tartoznak.

Kifejtette továbbá, hogy szerinte az ellenségkép gyártsa amúgy sem jó kormányzás, de amikor konkrét állampolgárokat tesznek céltáblává, az már nagyon nincsen rendben. „Nem hiszem, hogy ettől jobb lesz ebben az országban, sőt” – vélekedett.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató