2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Bayer Zsolt: Ez a harc lesz a végső!

Akkor nézzük ezt a „Pegasus-botrányt” - írja a publicista.

Előbb egy összeállítás a »bűzös diktatúrákról«:

»Az amerikai titkosszolgálatok széles körben figyelik az emberek mobiltelefon-hívásait és internetes tevékenységét az Egyesült Államokban és világszerte.« (Edward Snowden)

»Újságírókat figyelt meg a brit titkosszolgálat«

»Az új-zélandi kormány is kémkedett saját állampolgárai után«

»A Deutsche Telekom ügyfeleit is lehallgatta az NSA«

»Az USA lehallgatta Merkelt, Merkel meg lehallgatta Sarkozyt«

»A német hírszerzés Hillary Clinton telefonját is lehallgatta«

»A dán titkosszolgálat 2012 és 2014 között segítséget nyújtott az Egyesült Államoknak, hogy kémkedni tudjon egyes csúcspolitikusok, így többek között Angela Merkel után.«

Fenti kis összeállítás kizárólag a 444 szalagcímeiből áll 2013 és 2021 között, nehogy véletlenül elfogultsággal legyünk megvádolva, másrészt mégiscsak a 444 volt Soros és a CIA felkent magyarországi lerakata egészen a mostani »botrányig«, ám most a Telex vette át a stafétát. (Nyilván nem a 444 hazaárulási hajlandóságával volt a baj, az konstans, valami mást ronthattak el…)

Mindenesetre ebből a listából kirajzolódik azoknak a „bűzös diktatúráknak” a sora, amelyekkel most Karácsony szerint egy társaságba kerültünk.

Amit pedig még érdemes feleleveníteni: a rendszerváltás óta Magyarországon egy alkalommal élt vissza hatalmával a titkosszolgálat, illetve egy alkalommal történt hazaárulás e szervezet részéről, mindkét eset a Gyurcsány-kormányhoz kötődik. Egyfelől Szilvásy György, Gyurcsány titkosszolgálatokat felügyelő minisztere engedte be az orosz titkosszolgálatot a magyar titkosszolgálat szíve közepébe adatokat gyűjteni, másfelől arról az egészen példátlan ügyről van szó, melynek során Laborc Sándor, a Gyurcsány-kormány titkosszolgálati főnöke, valamint Portik Tamás, a rendszerváltás utáni alvilág egyik legveszélyesebb maffiózója egyeztet egy budapesti étteremben arról, miképpen kellene ellenzéki politikusokat megfigyelni, lejáratni, csapdába csalni és ellehetetleníteni annak érdekében, hogy a baloldal maradjon hatalmon 2010 után is. Mint Portik megfogalmazza Laborcnak a lényeget, »én mindenben együttműködök, amit önök mondanak, én bármit 150 százalékig elhatároztam, régóta a lelkemben, meg a szívemben. Nem hiszem, hogy tudnak olyat kérni, amit ne tennék meg.«”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató