2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

A Momentum követeli a kormány lemondását

FeGyőr szerint a kormány már a beismerő vallomását is megtette, miszerint kommunista eszközökkel, állampárti múltat idézve figyelik meg és hallgatják le az állampolgárokat.

Közös videóban követeli Donáth Anna és Fekete-Győr András a kormány lemondását. A rövid videóhoz Donáth Anna azt írja: „A hétvégén robbant a hír, hogy magyar állami szervek újságírókat, ellenzéki politikusokat, diákokat figyeltek meg és hallgattak le egy izraeli kémszoftver segítségével”.

Donáth szerint egy európai jogállamban ilyen botrány után lemondanak a felelősök, ezért követelik Orbán Viktor kormányának lemondását. A videóban megszólal a párt elnöke is, Fekete-Győr arról beszél, hogy a kormány tagjai a tegnapi nap folyamán beismerő vallomásokat tettek, miszerint „kommunista eszközökkel, állampárti múltat idézve megfigyelik, meghallgatják, lehallgatják az állampolgárokat”. 

Mivel a bejelentkezésben egy szót sem ejtenek arról, hogy párttársuknál, Cseh Katalinnál és üzleti partnereinél hogyan is landolhatott 4,8 milliárd forintnyi közpénz, ez lehet, hogy csak a következő videójukból fog kiderülni.

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató