2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Két hazafias szervezet is tüntet a Budapest Pride ellen (Részletek)

Idén is kiállnak a normalitás védelmében a patrióták - Demonstrációt tart az EPU a Budapest Pride felvonulás napján

"A normalitás és gyermekeink védelmében" címmel hirdette meg demonstrációját a mai napon a European Patriots Unite, ahova várnak minden nemzetben gondolkodó, az LMBTQP+ propagandát elítélő hazafit szeretettel. - tudatta szerkesztőségünkkel az egyesület ügyvezetője, Walter Pál Péter.

A kormány mára már keményen fellép a nyugatról áramló gender propaganda ellen és igyekszik törvényi eszközökkel védeni gyermekeinket politikai téren, nekünk pedig nemzetben gondolkodó patriótáknak az a feladatunk, hogy a civil életben, a mindennapokban és szombaton a Budapest Pride felvonulásának napján, az utcán védjük meg a normalitást és gyermekeinket a másság reklámozásától.

A szexualitás magánügy, nem visszük ki az utcára, nem erőltetjük rá a gyerekeinkre a másságot! - zárta beszámolóját Walter.

Helyszín: Bajcsy Zsilinszky-Andrássy út kereszteződése
Időpont: 2021. július 24. (szombat) 14 óra

 

Az esemény plakátja: 

 

 

És lesz egy másik tüntetés is, szintén hazafias szervezetekkel, melyről Budaházy György értesítette szerkesztőségünket. 

A hazafiak tüntetésének helyszíne a Fővám tér (a Vámház krt. Duna felé nézve jobbra eső oldala).

Gyülekezés 15 órától. 

Meggyőződésünk, hogy a módosított Alaptörvényre és gyermekvédelmi törvényre való tekintettel idén már nem is lehetne Pride-felvonulást tartani, hisz az elmúlt évek tapasztalata alapján ez egyértelműen a homoszexualitás és a nemváltás népszerűsítéséről szól, ebbe a nyílt utcán bármikor belefuthat egy kiskorú, ami immár tilos!

Továbbá minden felnőtt, aki egy rábízott kiskorút szándékosan elvisz a felvonulásra, elköveti a "kiskorú veszélyeztetése" törvényi tényállást, ami 1-5 évig büntethető!

Megkérjük ezért minden jóérzésű honfitársunkat, hogy ha teheti, idén menjen ki az utcára, és figyelje a felvonulást. Fordítson kiemelt figyelmet a törvénysértésekre, akár egy fényképezőgéppel (mobiltelefonnal) dokumentálja azokat, és tegyen feljelentést a rendőrségen, segítve ezzel, hogy érvényre jusson a gyermekvédelemmel kapcsolatos örvendetes jogalkotói akarat! - írja Budaházy György.

Részletek a plakáton: 

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató