2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Patkány munka: Cseh Katalin azon az Olimpián kaszált tízmilliókat, amit kicsináltak

Cseh Katalinnak nem maradt más lehetősége, véleményünk szerint le kell mondania. És a Momentumot is beledöntötte a kardjába. 

Ahogyan mondtuk, a történetben ami Cseh Katalin körül kialakult az EU-s pályázatokkal kapcsolatban, egy olyan csavar van, amiről már kettő napja tudomást szereztünk, de nem várunk tovább. Nyilvábnosságra hozzuk mi. Előljáróban lássunk egy rövid összefoglalót a történetről.

Az elmúlt években 285 706 274 forintnyi EU-s támogatást nyert el az a Pannónia Nyomda Kft., amelyet 2013-2018 között Cseh Katalin, jelenlegi momentumos európai parlamenti képviselő vezetett.

A cég 2010-ben PANNON-KULTÚRA Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság néven jött létre, majd 2013-tól vette fel a Pannónia Nyomda Korlátolt Felelősségű Társaság nevet. A cég székhelye 2013-ig Budapesten a II. kerületben, a Vitéz utca 5-7-ben volt, majd pedig 2013-től áttették a székhelyüket az angyalföldi Frangepán utca 16-ba. A cég telephelye kezdetben Csepelen volt, majd pedig több fióktelep jött létre.

MOSTANRA VÁCON, SZIRÁKON, LUDÁNYHALÁSZIBAN ÉS SZÉCSÉNYBEN IS VAN FIÓKTELEPE A PANNÓNIA NYOMDÁNAK.  

A cég tevékenységi köreibe tartozik többek között könyv-kiskereskedelem, újság-, papíráru-kiskereskedelem, zene-, videofelvétel kiskereskedelme, játék-kiskereskedelem, hangfelvétel készítése, kiadása, éttermi, mozgó vendéglátás, italszolgáltatás, mezőgazdasági termék ügynöki nagykereskedelme és gép, hajó, repülőgép ügynöki nagykereskedelme. 

 

Vissszaemlékezés a Momentum által elkaszált Olimpiára

266 151 aláírás gyűlt össze – jelentették be kora délután a Momentum Mozgalom képviselői. Túlteljesítették a tervet: az olimpia megrendezéséről szóló népszavazáshoz 138 ezer érvényes aláírásra van szükség. Tarlós István megpendítette, hogy visszavonhatják az olimpiai pályázatot.

Cseh Katalin milliókat kaszált az általuk megfúrt Olimpián

A Momentumos képviselő az alábbiakat írta sikeres pályázatában:

"Döntéshozónak tekintjük egy ingatlan beruházóját, lakás vásárlóját, egy terület bérlőjét, de esetünkben egy tervezett nagyberuházás (pl: 2024-es magyarországi olimpiai játékok pályázati anyagában a helyszínek színes holografikus megjelenítése) megvalósításának döntéshozóit és résztvevőit is, mely a példánál maradva nemzetgazdasági szintű döntés is lehet."

 

Igen, az a Cseh Katalin keresett több milliót egy olyan pályázattal, amiben kiemelten fontosnak tartotta az Olimpiára külön elkészített hologrammos termékeit, aki utána elgáncsolta azt. Ennél jobb üzletett még nem nagyon csinált egyetlenegy politikus sem. 

Azért annak van egy diszkrét bája, hogy a momentumos "politikusasszony" céghálója a pénzt hologramos nyomtatásra vette fel, melyből az általuk megfúrt Olimpia szórólapjait nyomtatták volna.

Nincs Olimpia, nincs nyomtatás, nincs hologramos fejlesztés, de a pénz megmarad...

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató