2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Parkolóban felejtette egyik családtagját egy autós az M1-esen, a forgalommal szemben indult vissza érte

Ráadásul az autósnak sikerült az autópályán kétszer is szembe mennie a forgalommal.

Újabb autós hajtott a forgalommal szemben az M1-es autópályán, aki nem csak a saját, de mások életét is veszélyeztette. A román férfi elmondása szerint egy pihenőben hagyta az egyik családtagját – írja a police.hu

Szinte egyszerre érkezett három bejelentés is a rendőrségre csütörtökön, hogy az M1-es autópályán Tata térségében egy személygépkocsi a forgalommal szemben halad, a Győr felé vezető oldalon. A rendőrök a szabálytalanul közlekedő jármű keresésére indultak és közben lassították a sztráda forgalmát. Alig negyed órával később egy újabb jelzés is érkezett, pár kilométerre a leállósávon közlekedő személygépkocsiról, de ekkor már a Budapest felé vezető oldalon haladt szabálytalanul.


A rendőrök a 73-as kilométernél tudták elkapni az autóst. A sofőr elmondta, hogy családtagját hátrahagyva indult el egy parkolóból. Akkor fordult szembe a forgalommal, mikor vissza akart érte menni.



Az autós 100 ezer forint közigazgatási bírságot kapott, az elveszett családtagjához pedig biztonságosan visszavezették a rendőrök.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató