2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Erődemonstrációt tart ma a Mi Hazánk

Láthatóan létrejöttek a gyülekezési no-go zónák hazánkban, ahol nem lehet felvonulni a közbiztonságért.

„Az MSZP, a Momentum és 52 másik szervezet tiltakozása ellenére erődemonstrációt tart ma a Mi Hazánk.
A bűnözés ellen tart erődemonstrációt Jászapátiban július 25-én a Mi Hazánk, a Betyársereg és a Magyar Önvédelmi Mozgalom, hiába követeli a gyűlés megtiltását az MSZP, a Momentum és 52 másik szervezet antidemokratikus módon. Az MSZP már megmutatta a Gyurcsány-kormánya idején, hogy fojtja vérbe a szabadságjogokat a rendőrség felhasználásával is, a »jogvédő« szervezetek tiltakozása most hasonlóan álságos.

A rendpárti gyűléssel szemben ellentüntetést jelentett be Jászapáti Roma Nemzetiségi Önkormányzata. Szerte az országból mozgósítják, sőt a választásokhoz hasonlóan szállítják is a cigányokat az ellentüntetésükre, melyet a rendőrség tudomásul vett. A korábban még Jászapáti Cigány Kisebbségi Önkormányzat nevet viselő, de ma már magukat nem kisebbséginek érző szervezettel szemben az üzeni a Mi Hazánk: nem lehetünk cigányország! Magyarország a magyaroké! A cigányság népességrobbanásával, generációnkénti megduplázódásukkal, a megélhetési gyermekvállalással párhuzamosan fokozódik a bűnözés is, mely ellen zéró toleranciát, csendőrséget, szibériai bérrabtartást és hasonlóan markáns javaslatokat fogalmaz meg a Mi Hazánk Mozgalom.

Viszont csak statikus demonstrációt engedélyezett a rendőrség a Mi Hazánk, a Betyársereg és a Magyar Önvédelmi Mozgalom számára július 25-én 15 órára Jászapáti Vásárterére, betiltva a rendpárti felvonulást a bűnözők érzékenységére hivatkozva minden útvonalon. Láthatóan létrejöttek a gyülekezési no-go zónák hazánkban, ahol nem lehet felvonulni a közbiztonságért, mert az a bűnözőket zavarja.”- írta Novák Előd a Facebook-oldalán.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató