2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Thürmer Gyula: Gyurcsány Magyarországot öli meg!

A Munkáspárt elnöke több aktualitásra is reagált a párt hivatalos honlapján.

Az az igazság, hogy a vén kommunista is korrektebb, mint az egész moslék...

Gyurcsány Magyarországot öli meg!

Vannak dolgok, amelyeket nem lehet, nem akarunk elfogadni. Gyurcsány Ferenc, Magyarország egykori miniszterelnöke, a DK ma is hivatalban lévő elnöke szerdán, Orbán Viktor miniszterelnök gyermekvédelmi népszavazásról szóló bejelentése után közösségi oldalán azt írta:

"Orbánnak üzenem: szórakozz a felmenőiddel, ne a hazáddal!”

Lehet egyetérteni Orbán javaslatával, lehet elutasítani. A közerkölcs rombolása, a politika mocsárba fojtása mindannyiunknak árt. Megsemmisít mindent, ami jó, amiben hihetünk. Megöli Magyarországot.

Igen, Gyurcsány Magyarországot öli meg. Mi nem akarjuk megölni Magyarországot!

Borzasztó, hogy ilyen vezetők vannak az EU-ban!

A Politico szerint Macron francia elnök lecserélte telefonját a Pegazus lehallgatási ügy miatt. Bosszantó, hogy egy nagy hatalom államfője személyesen száll be a hecckampányba. Macron egy NATO-tag nagyhatalom vezetője, aki eleve olyan telefont használ, amit nem lehet lehallgatni. A legfelsőbb állami vezetők telefonjait mindenütt különleges védelemben részesítik. Macron süketel, beszáll a liberálisok legújabb kampányába. Borzasztó, hogy ilyen vezetők vannak az EU-ban!

A nép nem játék, a népszavazás felelősség!

Az Orbán-kormány öt kérdésben szeretne népszavazást. Támogatást kér a gyermekvédelmi törvényhez és az EU beavatkozási elleni harchoz. Karácsony Gergely is öt kérdésben akar népi egyetértést, de nem a gyermekek és a magyar függetlenség védelméhez, hanem a kormány megdöntéséhez.

A gyermekek védelme alapvető kérdés. Megvédeni a magyar függetlenséget az EU beavatkozásától minden tisztességes magyar számára kötelesség. Az ország kormányáról nem népszavazáson kell dönteni, hanem 2022 tavaszán az országgyűlési választásokon.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató