2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.46
USD : 361.89
Időjárás ikon

Bemutatjuk az elkövetőt, akit a kormány keres, mert megtámadta a konzultációs íveket

A kormányzati szervek azt észlelték, hogy informatikai támadást indítottak a konzultáció hivatalos internetes oldala ellen, tömeges kitöltéssel próbálkoznak az elkövetők, ezért büntető feljelentést tesznek a konzultációs oldalt ért informatikai támadás miatt.

A kormány.hu tájékoztatása szerint a kormányzati szervek megteszik a szükséges lépéseket, beleértve a büntető feljelentést is. A korábbi konzultációs honlapot ért támadás ügyében azóta vádemelésre is sor került. Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy egyes szereplők különböző módszerekkel próbálják ellehetetleníteni a járvány utáni életről szóló párbeszédet. A minimálbér-emelés, a családi adóvisszatérítés, a hitelmoratórium vagy a gyermekek védelmének kérdése magyarok millióinak életét érintik, ezért is biztatunk mindenkit arra, hogy mondja el véleményét– olvasható a kormányzati portálon.- eddig szólt az MTI híre. 

 

Mi be is mutatnánk, névvel és arccal az elkövetőt akkor.

12 órán át élőben közvetítette a YouTube-on egy Tomanovics Gergely nevű felhasználó, ahogyan a nemzeti konzultáció oldalán az általa írt bot ezrével töltögeti ki a kérdőívet. A Nerbot 2.0-ra keresztelt projekt neve arra utal, hogy korábban ezt már megcsinálta egy magát Nerbotnak nevező felhasználó, abból az ügyből aztán az lett, hogy konzultációs oldal gyengeségére rávilágító programozó ellen vádat emeltek.

 

 

 

Reméljük, most nem megint az lesz, hogy Tomanovics úr aki nagyon büszke tettére, minket fog beperelni személyiségi jogaira hivatkozva. Könnyen lehet ellenőrizni, ide kattintva elérhető a Facebook adatlapja, és már a Klub Rádióban is büszkén beszélt tettéről.

 

Nagyon büszke:

 

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató