2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Cseh Katalin a Momentum oligarchája, aki a párton keresztül mossa tisztára a milliókat

Cseh Katalin magával rántotta a Momentumot. 

Mára már mindenki értesült arról, hogy 4,8 milliárdos EU-s pályázatokat zsebelt be Cseh Katalin által irányított céghálózata. Cseh Katalin attól sem esett zavarba, hogy azon az Olimpián húzzon több tízmillió hasznot, amit utána megfúrtak.

A 2018-as Momentumos kampányuk már a hologramra épült, ahogyan Cseh Katalin cége. Az index ezzel a címmel hozta az egyedülálló kampányukat:

A Momentum-elnök hologramja kimondta: ellenzékiségre készül

 

 

Ekkor ezt írta az index:

Kampánynyitó gyűlést tartott a Momentum, ahol az elnöknek csak a hologramja szólalt fel. Fekete-Győr András így is kimondott egy olyan dolgot, amit ellenzéki politikustól eddig nem nagyon hallottunk nyilvánosan: készülni kell az újabb ellenzéki 4 évre.
Egy választási kampány egyik legnagyobb nehézsége a pártok szempontjából, hogy az elnök szerepléseit, felszólalásait hogy szervezzék meg. Hiszen sok a helyszín, elnökből viszont egy van, és szétszakadni ő sem tud.

A Momentum viszont nemcsak rájött arra, hogyan tudja megkettőzni elnökét, hanem a szombati kampánynyitóján meg is valósította a dolgot. "Nemcsak egy nappal az évértékelője előtt, hanem technológiában is megelőzzük Orbán Viktort" - mondta mosolyogva Hajnal Miklós szóvivő, amikor felkonferálta elnökét a párt szombati kampánynyitóján.

A rendezvényt Budapesten tartották, Fekete-Győr András viszont éppen Szegeden beszélt. A megoldás egy Magyarországon eddig ismeretlen technológia: Budapesten Fekete-Győr András hologramja szólalt fel. Vagyis a pártelnököt kivetítették, és így mondta el beszédét- áll az index cikkében.

 

Mindezek után kijelenthető, hogy a Momentum oligarchát épített Cseh Katalin személyében, és bebizonyosodott, hogy a pénzeket milyen úton mosták tisztára a pártja segítségével. A Momentum igazán bemutathatná azokat a számlákat amit az ÁSZ is keresett, mert a kampánypénzeikkel nem nagyon sikerült elszámolniuk. Lehet érdemes lenne megnézni tehát a Cseh Katalinhoz köthető céghálót.

 

Öngól!

 

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató