2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Nincs még minden veszve: magyar fiatalok álltak ki a normalitás mellett a TikTokon

TikTok Jobboldali Ellenállás: Fiatal tiktokerek fogtak össze a liberális tartalom ellen megmutatva értékrendüket

Már nem ez az első keresztény/jobboldali megnyilvánulás a többségében fiatalok által látogatott közösségi platformon, hiszen néhány hónapja egy "Keresztény ellenállás" elnevezésű közös projektet készített Walter Pál Péter és csapata. (amiről akkoriban mi is beszámoltunk)

A Pride hónap megnyilvánulásai megannyi felháborodást keltettek a konzervatív értékrendet követő, normalitást védő közösségekben, így mivel ez a jobboldali TikTokerek körében is így volt, úgy érezték reagálniuk kell alternatívát felmutatva. Ismerve a közösségi platformok által képviselt ideológiát tudjuk, hogy igen kevés lehetőség jut a nemzetben gondolkodó, jobboldali értékrendet támogató tartalmakra, de ahogy Wass Albert is írta: "Együtt erő vagyunk, szerteszét gyöngeség"

"Hiába próbálnak elhallgattatni minket, minden lehetséges formában kötelességünk kommunikálni véleményünket és álláspontunkat főleg a fiatal generáció felé! Ezen közös projektek megszervezésével szeretnénk megmutatni, hogy igenis van összefogás a hasonlóképpen gondolkodók körében és nem minden fiatalt tudnak manipulálni a szivárványszínű szervezetek és álomvilágban élő közösségek. Mi maradunk a realitás talaján, a jobboldalon!" - zárja rövid beszámolóját Walter Pál Péter a projekt szervezője.

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató