2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Visítás lesz: Kocsis Máté elmondta, hogy a pedofilok kémiai kasztrációja is napirenden van

A Fidesz frakcióvezetője, a Mandinernek adott interjút, amiben részletesebben kifejtette a Fidesz aktuális gyermekvédelmi álláspontját.

Kocsis Máté szerint "a gyermekvédelem területén van még tennivaló", és fontolgatják a pedofil elkövetők kémiai kasztrációjának bevezetését. Egészen pontosan azt mondta, hogy

"a pedofilok kapcsán sincs még lezárva a vita a kémiai semlegesítés kérdésében".


A Pride szerinte

nem a szexuális szabadság melletti kiállásról vagy esetleg a devianciák elfogadtatásáról szól, hanem durva provokáció.

Az LMTQ-mozgalom nem a kisebbséget védi, hanem a többséget támadja. Kereszténygyalázás, a magyar nemzeti identitás kigúnyolása, gyűlöletkeltés, kormánypárti politikusok iparszerű sértegetése, ha épp úgy van kedvük, "lebuzizása”, és szélsőséges liberális propaganda valamiféle vélt szabadságjog mögé bújva."

Az interjúban Kocsis Máté elmondta: Magyarországon is az utolsó utáni pillanatban járunk, talán még épp jókor húztunk akadályt eléjük. Megmosolyogtatóan sunyi az az érvelés néhány liberális újságírótól, hogy itthon nem is létezik az, amit a törvényben szabályozunk.

Hozzátette: Mielőtt elmélyednénk ennek valóságtartalmában, maradjunk annyiban, nem is akartuk megvárni, hogy elterjedjen. Tőlünk nyugatabbra már mindennapos, hogy a kisgyermekeket is megkörnyékezik az lmbtq-propagandával. Érzékenyítésnek hívják, miközben inkább győzködésről van szó, hiszen már nemcsak az elfogadást várják el tőlük, hanem az aktív kiállást is, abban a reményben, hogy így később könnyebb lesz bevonni őket. Korán kezdik az ideológiai átnevelést, miközben abban konszenzusnak kellene lennie, hogy ha például egy hatéves kislánnyal elmondatják – ahogy számos felvétel igazolja –, hogy leszbikusnak lenni jó dolog, az önmagában pedofília. Semmi keresnivalója ugyanis ebben a korban a szexualitásnak, semmilyen kontextusban. Ezért mondjuk azt, hogy el a kezekkel a gyerekeinktől.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató