2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Kamu Geri kifakadt: gyenge és gyáva a hatalom

Az alkalmatlan srác továbbra sem a főváros dolgaival van elfoglalva, inkább saját magát építi. 

Kunhalmival és Szabóval fotózkodott, íme az újabb picsogása:

A Nemzeti Választási Bizottság fideszes tagjai alighanem azt az utasítást kapták, hogy kiszolgálják Orbán Viktor és a kormány gyűlöletkeltő propagandáját és ne engedjék, hogy az ország valódi problémáival foglalkozzunk. Elkezdődött a jogi trükközés, hiszen milyen röhejes kifogás az, hogy azért nem tárgyalják az azonos időben beadott kezdeményezésemet, mert azt magánszemélyként tettem.
Ezt az országot magánszemélyek lakják. Nekik vannak valós problémáik. A mi kezdeményezésünk éppen erről szól: az idősek védelméről, a Diákváros ügyéről, a nemzeti vagyonunkról, a korrupció ellenes fellépésről és a bajba jutottak érdemi segítségnyújtásáról.

Gyenge az a hatalom, amely 12 év teljhatalmú uralkodás után nemhogy dönteni, de még kérdezni se tud az ország valódi gondjairól. És gyáva ez a hatalom, mert az ország megosztásra használja a demokrácia egyik legfontosabb eszközét, a népszavazás intézményét.

Pedig van gond elég, amit meg kellene beszélnünk és amiről nemhogy hasznos, de egyenesen létfontosságú lenne döntenünk, mert a jövőnk múlik rajta - írja a Facebookon Kamu Geri Gál J. Zoltán.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató