2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Gyermekgyilkos is a pedofil Jobbikos? Brutális részletek szivárogtak ki

Egészen meredek dolgok láttak napvilágot a gyulai Jobbikosról.

 

Ma reggel robbantotta portálunk a hírt, amit egy hajnalban beérkezett információra alapoztunk, és azóta természetesen megerősítést is nyert. Teljesen le van fagyva az ellenzéki média és információink szerint, hatalmas a pánik a Jobbik berkein belül. Van is okuk rá, főleg mostantól. 

 

Cikkünk megjelenése után, egészen durva információkat szivárogtatott ki a Bennfentes.net.

A Bennfentes helyi információi szerint "a rendőrség az eset kapcsán leporolta Szathmáry Nikolett ügyét is." A fiatal lány 1998-ban nem ért haza néptáncóráról. Utoljára egy helyi gyermekorvos látta, aki a boltig kísérte, majd onnan egyedül indult haza. 7 éves korában gyilkolta meg egy máig ismeretlen személy, majd három évvel az eltűnése után, 2001. február 20-án a Csabai út melletti csatornaparton nádvágók találták meg földi maradványait egy zsákban. A gyilkosa azóta is szabadlábon van. A portál úgy értesült, 

A JOBBIKOS POLITIKUSTÓL DNS-MINTÁT IS VETTEK A SZATHMÁRY NIKOLETT-ÜGYBEN.

Az Origo kíváncsi volt a Jobbik véleményére is, ezért levélben megkeresték a párt sajtóosztályát. Arra kérdeztek rá, hogyan kommentálják a történteket, és Horváth pontosan mikor lépett ki a szervezetből. Ez ugyanis Csengeri szavaiból nem egyértelmű, így könnyen lehet, hogy erre egyfajta előremenekülésként csak a napokban került sor. A letartóztatott jobbikos politikus ugyanis még tavaly októberben is bőszen osztogatta a párt kommunikációs irányvonalába tökéletesen illeszkedő tartalmakat a közösségi oldalán.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató