2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Földi László: a Soros-féle szervezet megkérdőjeleztetné a nemzet fogalmát, a vallás szentségét és az élethez való jogot is

A nemrég megalakult Védett Társadalom Alapítvány azért jött létre, hogy a Soros-féle alapítványok ne rombolják a normalitásban történő gondolkodást

– mondta a Hír TV műsorában Földi László titkosszolgálati szakértő. A konzervatív szervezet elnöke felhívta a figyelmet arra, hogy az emberi norma kezdetektől fogva a gondolkodásunk alapja, mégis a Nyílt Társadalom Alapítvány ezt a gondolkodást a genderlobbi javára akarja formálni, valamint  megkérdőjeleztetné a nemzet fogalmát, a vallás szentségét és az élethez való jogot is.

Elég volt abból, hogy egy irányból a társadalom, az emberek meglehetősen fura élethelyzeteket és értelmezéseket kapnak. Ezt vissza kell fordítani!

– jelentette ki Földi László a Hír TV-ben.

A titkosszolgálati szakértő arról is beszélt, hogy a Soros-féle alapítvány támogatottsága saját maguk által gerjesztett propaganda is, hiszen az emberek többsége a normalitást képviseli. A normalitás meglévő rendszerét össze kell kapcsolni – jelezte. Az alapító szerint az európai társadalom nagy része közömbössé vált az LMBTQ-lobbi témája iránt: úgy fogalmaz, ez egy nagy hiba, hiszen már a felnövő generációnál láthatók azok a jelek, amelyek az új eszmék megszületését mutatják, mivel nincs összehasonlítási lehetőségük.

Földi László ismertette: az alapítványukban jelenleg heten vannak. Megálmodói Szakács Árpád újságíró és Moys Zoltán író-rendező, létrehozói Földi László mellett Szabó Anett és Földi-Kovács Andrea egykori, valamint Trombitás Kristóf és Kovács Zsolt jelenlegi HírTV-s szerkesztők.

Forrás: PS, HírTV

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató