2024. április 25. - Márk
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Megerőszakolta négy gyerekét egy hódmezővásárhelyi férfi

Az 52 éves apa többször bántalmazta a gyerekeit, akikkel trágár hangnemben, megalázó módon beszélt.

Helybenhagyta a Szegedi Ítélőtábla a bíróság letartóztatást fenntartó határozatát annak a hódmezővásárhelyi férfinek az ügyében, akivel szemben az ügyészség szexuális erőszak és más bűncselekmények miatt emelt vádat.

A vádhatóság közleménye szerint az 52 éves férfival szemben azért indult büntetőeljárás, mert 2014-2019 között nyolc gyermekéből négy kiskorú lányával végzett, illetve végeztetett szexuális cselekményeket.

Rendszeresen előfordult, hogy a férfi gyermekeit különféle háztartási eszközökkel bántalmazta, illetve velük megalázó módon, trágár kifejezéseket használva beszélt, ha feladataikat nem az általa elvárt módon teljesítették. Többször sérülést is okozott a gyerekeknek.A férfi cselekedeteivel gyermekeinek súlyos szexuális és érzelmi traumát is okozott, veszélyeztette testi, érzelmi és erkölcsi fejlődésüket.

A férfi nem ismerte be cselekményei elkövetését, és a fellebbezést jelentette be a letartatása ellen.

A másodfokon eljáró Szegedi Ítélőtábla a fellebbezést nem tartotta alaposnak, mert álláspontjuk szerint fennáll a veszélye annak, hogy a férfi megszökik, elrejtőzik vagy megismétli tettét.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató