2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Minden kajak-kenusunk továbbjutott

Négy számban rendeztek szerda hajnalban előfutamokat és középfutamokat. Bemutatkozott az olimpiai programban a női kenu, 200 méteren Takács Kincső az előfutamból, Balla Virág a reményfutamból jutott be a középfutamba.



Férfi K-1 200 méteren Tótka Sándor és Csizmadia Kolos is megnyerte szerdai előfutamát, így bejutott a csütörtöki folytatásba.

Női K-1 500 méteren a címvédő Kozák Danuta, valamint Csipes Tamara is megnyerte saját előfutamát.

Férfi K-2 1000 méteren a Nádas Bence, Kopasz Bálint páros megnyerte az előfutamát. Béke Kornél és Varga Ádám kettőse viszont reményfutamra kényszerült, ahonnan ha csak a harmadik helyen is, de szintén bejutottak a csütörtöki folytatásba.

Nemrég kezdődött a női kézilabdázók negyeddöntője Norvégia ellen, illetve a kora reggeli órákban megkezdi az olimpiát férfi plusz 109 kg-os súlycsoportban Európa-bajnoki bronzérmes, riói 10. helyezett súlyemelőnk, Nagy Péter is. Lesz még ma egy újabb birkózóérem, Lőrincz Viktor a férfi kötöttfogású 87 kg-os súlycsoportban fél egykor döntőzik, majd a férfi pólósaink negyeddöntőznek a horvátokkal, a vízilabdameccs kora délután kezdődik.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató