2024. április 25. - Márk
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Megerőszakolta a saját anyját, most női börtönbe megy a transznemű youtuber

Női börtönben töltheti le a büntetését az a biológiailag férfi youtuber, aki a vádak szerint megerőszakolta a saját hetvenkilenc éves édesanyját. A bíróság azért adott erre engedélyt, mert a virginiai férfi transznemű nőnek valja magát.

A 39 éves transznemű YouTube-sztár bár biológiailag férfi, nőként azonosítja magát, ezért engedélyt kapott arra, hogy az édesanyja megerőszakolása miatt kirótt börtönbüntetést női börtönben tölthesse le. A vloggert aztán tartóztatták le, hogy nyilvánosságra került beszélgetéseken, amelyeken a jelek szerint ő beszél, elismerte, hogy megerőszakolta a 79 éves édesanyját. Chandler édesanyjával, Barbarával élt együtt a virginiai Ruckersvilleben.

A nyolcperces beszélgetés során a youtuber elmondja az egyik barátjának, hogy az anyja, Barbara tette meg az első lépést. Chandler továbbá kifejti, hogy ő és az anyja most olyan rutin szerint élnek, hogy minden harmadik nap szexelnek, amit a demenciában szenvedő 79 éves nő a telefonhívás szerint élvez. Az erőszakoló később azt állította, hogy körültekintően és óvatosan közelítette meg a helyzetet, miután évek óta szexuális érzelmeket táplált az anyja iránt, és gyakran álmodik is vele. Christine Chandler már nőként tölti a büntetését a Henrico megyei börtönben, annak ellenére, hogy rendelkezik férfi nemi szervekkel, és szexuális erőszak miatt kapott 12 év letöltendő börtönbüntetést – írja az Origo.

 

Forrás: Pestisrácok.hu - Origo

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató