2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

A Disney új meséjében transznemű hercegnő az egyik főszereplő

Hamupipőkéhez hasonlóan változik hercegnővé a Muppet Babies című sorozat egyik szereplője. Gonzorella abban különbözik a klasszikus mesehőstől, hogy ő eredetileg fiú, Gonzo, a sorozat egyik kedvelt figurája. A transznemű karakter feltűnése egyértelműen mutatja, hogy az LMBTQ-lobbi már ott van a filmgyártó óriás falain belül - kommentálja a hírt a Magyar Nemzet. A Disney új produkciója a legfiatalabb tévénéző korosztályt, a 4–7 éveseket célozza: döbbenetesen agresszív az LMBTQ propaganda.  

Mint a Magyar Nemzet írja, a múlt pénteken leadott epizód felkavarta a közvéleményt. Ebben ugyanis az egyik fiú szereplő, a furán, nem szokványosan viselkedő Gonzo lelkendezve beszél arról, hogy szeretne ő is hercegnői öltözetben menni a királyi bálba. Erre a lányok leintik, hogy a szabályok szerint a fiúk lovagnak öltözve mennek a bálba, ami nagyon elkeseríti Gonzot. Problémáját egy hirtelen megjelenő mágus, Tündérpatkány Keresztapa (Fairy RatFather) oldja meg, aki

HIRTELEN MEGJELENVE HERCEGNŐVÉ VARÁZSOLJA ŐT.



Az LMBTQ-lobbit képviselő orgánumok azonnal a védőszárnyaik alá vették a sorozatot, és a Hamupipőke (Cinderella) mintájára létrehozott új, transznemű Disney hercegnőt, Gonzorellát, míg más orgánumok és a közösségi média szereplői bírálták a kezdeményezést - teszi hozzá a lap. 

A Fox News és az RT egész riportot szentelt az ügynek,

AZ EZEKBEN MEGSZÓLALÓ SZAKEMBEREK ÉRTETLENSÉGÜKET FEJEZTÉK KI: MIÉRT KELL AZ ILYEN FIATAL KOROSZTÁLYT GENDER ÜGYEKKEL TRAKTÁLNI,

hiszen ők egyszerűen csak egy jó műsort szeretnének nézni. Tanulságos az is, hogy a Disney Youtube-csatornájára is kikerült, az átváltozást bemutató videórészlet jóval kevesebb lájkot kapott, mint amennyi elítélő véleményt.

A Disney produkcióiban valójában nem most jelent meg a "politikai korrektség". Például míg korábban a George Lucas produkciójában gyártott Star Wars-filmekben animációval létrehozott űrlényeké és robotoké volt a főszerep, a Disney sorozatában már az a fontos, hogy a néző a fehérek mellett lásson afro, ázsiai vagy hispán arcokat is. 

Forrás: Origo

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató