2024. április 26. - Ervin
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

A HVG szerint senki nincs a Balatonon

A HVG mindent megtesz, hogy elhitesse: Magyarországon eluralkodott a mélyszegénység. Az aktuális téma – lévén nyaralószezon van – a Balaton, ahová manapság már senkinek nem futja leugrani… vagy mégis?

A Balfakenews elnevezésű Facebook-oldal szúrta ki a HVG legújabb, mélyszegénységről szóló cikkét, amelyben a “függetlenobjektív” média élharcosai tényszerűen közölték, hogy manapság Magyarországon senkinek nem futja ellátogatni a Balatonra. Mindezt pedig az alábbi képpel illusztrálták:

Ahogy a fotón is látszik, a Balaton környéke továbbra is kedvelt turistacélpont, és bár a HVG munkatársai mindent megtettek, hogy olyan képet válasszanak, ahol minél kevesebben vannak, mindössze ennyire futotta. Ahogy a Balfakenews megfogalmazta:

A HVG szerint a Balaton ÜRES. Kevés dolgot élvezek annyira, mint ezeknek a nyüszítését és vergődését, csak lassan már nekem kellemetlen ez a szánalmas próbálkozásuk. Képzeljetek el egy embert, aki 20 perce áll sorba a lángosért Almádiban, és olvassa a telefonján a HVG-t, akik szerint nincs ott senki

– olvasható a bejegyzésben.

Borítóképünkön egyébként az idei Balaton-átúszásról készült felvétel látható, amelyen közel hétezren vettek részt.

Forrás: Pestisracok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató