2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Rasszista üzenetek sorát posztolta a hősnek kikiáltott muszlim rendőrnő

A bezárás elleni tüntetőkkel szembeni fellépése miatt példaképként beállított Ruby Begum muszlim rendőrtiszt rasszista üzenetek során tweetelte, valamint kapcsolatot tartott fenn egy Iszlám Államhoz köthető nővel - írja a Dailymail.

Tavaly terjedtek el azok a képek, amelyen a hidzsábot viselő rendőrnő határozottan lép fel a tüntetőkkel szemben Nagy-Britanniában. A 26 éves Ruby Begumból példakép lett, a rendőrség vezetői többször méltatták őt. De mint a sajtó kiderítette, a nő, aki 2016-ban csatlakozott a Fővárosi Rendőrséghez,

A TWITTEREN GÚNYOLTA A SZEPTEMBER 11-EI TERRORTÁMADÁS ÁLDOZATAIT, ÉS GYALÁZTA A ZSIDÓKAT.  

Begum, aki a Met's Taskforce nevű, közrenddel foglalkozó részlegen dolgozik, Ruby Beees néven 2012 óta van fent a Twitteren, és több mint 25 000 üzenetet tett közzé ez idő alatt.

TÖBBSZÖR IS KIKELT A ZSIDÓK ÉS IZRAEL ELLEN.

Piszkos cionisták, a pokol vár rátok. Izraelnek nincs határa. Aljasok, alig várom azt a napot, amikor súlyosan megbüntetik őket 

- tweetelte Begum. 

A nő azt pedig helyeselte, hogy az Iszlám Állam tagjai szexrabszolgaságra kényszerítették a jazidi asszonyokat.

Az ügy kirobbanása után a MET azonnal vizsgálatot kezdeményezett az ügyben, a tisztet pedig "korlátozott feladatokra" osztották be. A Scotland Yardnak kínos kérdésekkel kell szembenéznie, kérdéseket fogalmazott meg az ügyben, hogyan maradhattak titokban a nőnek ezen nézetei az ellenőrzés során.

Forrás: Origo

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató