2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Kálmán Olga: A Fidesz az egész országot hülyének nézi

Az egykori műsorvezető szerint Gyurcsány Ferenc nem futamodik meg a kérdések elől, ellentétben a fideszesekkel, akik szerinte nem mernek emberek közé menni.

Kedd este a Gyurcsány Ferenc egy budai bisztróban tartott Fussunk össze Budapesten, fiatalok! címmel hirdetett  kampányeseményt, melyen többségében fiatalok vettek részt.

Elment a rendezvényre Skrabski Fruzsina is, illetve megjelent a 2006-os rendőrterror néhány áldozata is, akiket a volt miniszterelnök nemes egyszerűséggel megalázott.

A Klubrádió honlapjának interpretációja szerint „ellentüntetők” jelentek meg, akik bekiabálásokkal zavarták meg az eseményt. 

Minderről kérdezték a Klubrádióban Kálmán Olgát, a Gyurcsány-párt elnökségi tagját.

Kálmán szerint nagyon érdekesek ezek az „atrocitások” egy olyan kormányhoz tartó közösség tagjaitól, amelynek tagjai, köztük a miniszterelnök több éve nem tartottak nyitott kampányeseményt.

„Rendszerint Orbán Viktor ugyanis csak a politikáját éltető emberek előtt mer megnyilvánulni, kérdezni nem is lehet”

– véli. Szerinte a fideszes politikusok az egész országot hülyének nézik.

Hozzátette, „Gyurcsány Ferenc nem az a fajta, aki megfutamodik az ilyen kérdések elől”. Fideszes politikussal azonban nem fogunk találkozni utcafórumon – legalábbis Kálmán Olga szerint. „A megközelíthetetlen nagyurak világának véget kell vetni” – jelentette ki.

„Van még ember ebben az országban, aki nem úgy gondolja, hogy Magyarország ennél többet ér?!”

– tette fel a kérdést a DK-s politikus.

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató