2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Pulai: "a pedofília betegség, így együtt lehet érezni az abban szenvedőkkel"

Lehet érzékenyíteni a pedofíliával szemben is a Publicus intézet ügyvezető igazgatója szerint.

Pulai András a balliberális kötődésű elemző központ vezetője Plusz-mínusz című műsorunkban azt mondta, a pedofília betegség, így együtt lehet érezni az abban szenvedőkkel.

Meggyőződése szerint pedig a katolikus egyház a melegágya a pedofíliának. Pulai arra reagált, hogy az egyik streamingszolgáltató egy olyan filmet tűzött műsorára, amely nyíltan a pedofília iránt érzékenyít.

 

Deák Dániel nem hajlandó többet egy asztalhoz ülni Pulaival, erről írt a Facebookon.

Ő Pulai András, az MSZP által finanszírozott Publicus Intézet ügyvezetője, stratégiai igazgatója. Szerinte lehet érzékenyíteni a pedofíliával szemben is. Azt mondta: a pedofília betegség, így együtt lehet érezni az abban szenvedőkkel. Meggyőződése szerint pedig a katolikus egyház a melegágya a pedofíliának.

Én innentől kezdve ezzel az emberrel nem vagyok hajlandó egy műsorban mutatkozni (egyébként az elmúlt hónapokban nem is vállalt vitát velem, mert többször elvesztette azt) és minden jobboldali kollegának javaslom: gondolja át, legitimálja-e ezt az egyház és vallásellenes, illetve egy normális társadalomban elfogadhatatlan gondolkodásmódot azzal, hogy leül Pulai Andrással egy asztalhoz.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató