2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Jákob is előadta magát az EFOTT-on, szerinte a Jobbik tudja legjobban megszólítani a fiatalokat

A gyurcsányista Jobbik elnöke is ellátogatott a fesztiválra. Tordai és Gyurcsány is hasonlóképpen cselekedett.

Jákob szerint ők tudják legjobban megszólítani a fiatalokat:

„Rengeteg új szavazó keresett meg minket, ami számomra nagyon nagy öröm. Felidéződött bennem az első szavazásom, amikor nagyon is büszke voltam arra, hogy már én is részt vehetek a közélet alakításában."

Hozzátette:

„A mai fiatalok jövőképet is szeretnének, mert nem csak valami ellen akarnak szavazni, hanem valamiért is. A fiatalok ugyanis egy országra várnak, amely építkezik, és ahonnan nem kell elvándorolni a jobb élet reményében." 

 Jakab Péter úgy véli, hogy éreztetni tudják a választókkal, a politika nem a lopásról meg a hazudozásról szól, hanem a mindennapi problémák kezeléséről. Véleménye szerint fiatalosnak és lendületesnek kell lenni, ezzel lehet szót érteni velük.

Jákobot Gyurcsány ifjai körbecsókolgatták, ez lenne a "rengeteg fiatal"?

 

„A fiatalok nem alamizsnát szeretnének, hanem jövőképet és kiszámíthatóságot akarnak. A mai magyar fiatalnak 20 éves korában indul az élete. Mégis milyen alapon vegyen fel 20 milliós hitelt, miközben azt sem tudja, hogy mit hoz a holnap?" - tette hozzá a Jobbik elnöke.

Jákobnak az ifjú kereszténydemokraták néhány tagja egy felbontott csomag párizsival, egy száraztésztával, és egy gyerekjátékkal kívánt a jobbikos politikusnak jó egészséget. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató