2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

FeGyőr: Orbán bizonyára örül az iszlamista tálibok győzelmének

A Momentum elnöke bejegyzésében úgy fogalmazott: „Vannak, akik ilyenkor is képesek örülni. Akik az emberi gonoszság ilyen szintjére voltak képesek eljutni. Ők alkotják a mai Fidesz-kormány gerincét.”

Fekete-Győr András hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg gondolatait az Orbán-kormány és az afganisztáni tálib hatalomátvétel közötti összefüggésekről. Miután arról ír, hogy sem Afganisztán, sem az afgán emberek nem érdemlik meg azt, amit a kegyetlen, szélsőséges iszlamista tálibok bevonulása hoz az országra, hangsúlyozza:

Vannak, akik ilyenkor is képesek örülni. Akik az emberi gonoszság ilyen szintjére voltak képesek eljutni. Ők alkotják a mai Fidesz-kormány gerincét.”
Fekete-Győr szerint „ők a propagandaminisztérium vezetői és munkatársai, a propagandalapok, -tévék, - és rádiók tulajdonosai, munkatársai és külső szerzői, a fideszes »civil szervezetek« propagandistaként használt elemzői.” 

A magyar miniszterelnökre rátérve pedig úgy fogalmaz: „Orbán ma egyetlen európai vezetőként érdekelt egy újabb menekülthullámban. És a káoszban. Mert nem Európa megvédése a célja – csak az, hogy választást nyerjen, és még tovább lophasson.”

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató