2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Pócs János: Ütötték a lányomat, ahol érték

Pócs János fideszes országgyűlési képviselő még augusztus 16-án tett ki egy videofelvételt Facebook-oldalára, amin az látható, hogy két férfi és egy nő egy kertben balhéznak, üvegeket törnek szét és többször megütnek a kertben tartózkodó embereket.

A képviselő azt írta, 14-én éjjel az otthona udvarán 15 fiatal zártkörű rendezvényt tartott, mialatt 3 személy behatolt a helyszínre

és bántalmazták a lányát és a rendezvény résztvevőit.

VIDEÓ ITT!


„Továbbra is fenntartom, hogy a romák többsége tisztességes, dolgos ember, akiket nem lehet a csoportosan elkövetett garázdaság ügyében indított eljárás elkövetőivel (F. János, F. Anita, ifj. Sz. Zsolt) egy lapon kezelni, azonban a törvényszegőkkel szemben továbbra sem hátrálok meg!” – írta még a fideszes képviselő.

Pócs elmondása szerint a megérkező balhézók a zártkörű rendezvényre mentek be, ahol egy italra vendégül látták őket, de jelezték nekik, hogy utána el kellene menniük. A balhézó, üvegeket összetörő, többeket megütő társaság a képviselő szerint a rendőrségen arról beszélt, hogy cigányságuk miatt küldték el őket. A Blikk friss cikkében azt írja, szabadlábon védekezhet a három támadó.

„Éjfél után azzal ébresztett a lányom, hogy balhé van az udvaron, idegenek törtek rájuk. Mire kiléptem az ajtón, már eltűntek, de a rendőrök pár perc múlva a főúton elfogták őket”


- mesélte a Blikknek a képviselő.

Elmondása szerint a lányáék kedvesen elmagyarázták a három érkező idegennek, hogy egy zártkörű rendezvényről van szó, de azok egy ital elfogyasztása után azt kiabálták, hogy azért akarják elküldeni őket, mert cigányok. Az érkező társaság nő tagja lepofozta, majd a földön is ütötte a képviselő lányát. Majd miután többeket is megvertek, összetörtek egy bútort és elmentek.

„Pócs János lánya és barátai az orvosi ügyeleten látleletet vetettek, majd feljelentést tettek a rendőrségen. A fiatal nőnek az arca, a koponyája és a mellkasa zúzódott” – írja a Blikk.

„Úgy gondolom, ez a támadás összefüggésben áll azzal, hogy két hónapja megvédtem a lincseléstől egy családapát, akit az új szomszédja félholtra vert” – mondta a lapnak Pócs. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató