2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Jákob üzent: Hamarosan fizetni fogtok, mindenért, mégpedig drágán!

Tescos-s kiadvánnyal szelfizett a gyurcsányista Jakab.

Deutsch Tamás a minap marta meg a Jobbik elnökét, aki még mindig a nép egyszerű gyermekét játssza, holott tele van, mint a déli busz. Sofőr, testőr, luxus autó stb... Ja, meg a milliós fizu.

 

Erre rágott be Péter és keményen püfölte a klaviatúrát:

„Deutsch Tamás a minap arról posztolt, hogy Jakab nyári olvasmánya nem más, mint az Akciós TESCO Újság, merthogy abban benne van, hol olcsó a párizsi. Bizony Tamás, amikor még tanárként dolgoztam, és a családommal, a gyerekeimmel albérletben laktunk, sokszor meg kellett néznem, hol van akció. Különben nem jöttünk volna ki a tanári fizetésből. Tudom, te ezt el sem tudod képzelni, hisz 30 évvel ezelőtt beültél a Parlamentbe a haverjaiddal, és azóta is ott ültök milliókért. 

Ti nyilván nem tudjátok, milyen hónapról hónapra élni, milyen az, amikor egy magyar család kénytelen a tescós újságot olvasni, mert ilyen árak mellett csak az akcióra számíthat, ha már a kormányra nem.  Szóval Tamás elhiszem, hogy neked elég a Nemzeti Sportot böngészni, miközben még extra élvezeti cikkekre is futhatja azoknak a pénzéből, akiket lenézel, akiket prolizol. De hidd el, a magyarok nem élvezetből lapozzák át ezeket az újságokat, hanem miattatok. 

Miattatok, akik nagy ívben tesztek az országra, miközben rózsaszín ködben úszva alázzátok a népet. Igen. Más nemzetnek jólét jár, a magyarnak meg tescós újság. Ti milliárdokat kerestek, a magyarok meg akciókat.Ez pedig így nem járja.Lesz itt mit rendbe tenni, Tamás. Úgyhogy több szerénységet, ha kérhetem. Mert hamarosan fizetni fogtok. Fizetni fogtok mindenért. Mégpedig drágán, és nem csak úgy akciósan. Fizessenek meg a tolvajok! Jólétet minden magyarnak!”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató