2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

A balf@sz Hadházy is bevizsgáltatta a telefonjait

Fullba nyomja a kretént a momentumos lódoktor. Lassan már ő lesz a magyar Navalnij. A szerencsétlen attól fél, hogy őt is lehallgatják. 

Ezt írja a Facebookon:

Két telefonomat is megvizsgáltattam, hogy van-e nyoma a Pegasus kémszoftver működésének. A szakértők mindkettőt tisztának mondták. Persze hozzátették, hogy attól más módon még nyugodtan figyelhetik a beszélgetéseimet. Néhány dolgot hozzáfűznék az eredményhez:

- Kicsit reménykedtem ebben, mert emlékszem arra, mit mondott a korábban a kormánnyal nagyon jó kapcsolatot ápoló és a hatalomról sokat tudó nagyvállalkozó, amikor egyetlen alkalommal beszélgettünk 20-25 percet. Ő biztos volt benne, hogy az ő készülékét figyelik, de abban is biztos volt, hogy egy aktív képviselőjét még nem merik. Legyen igaza (abban, hogy őt figyelték, igaza lett)!

- Az eddig nyilvánosságra került adatokból talán a legfontosabb, hogy a független újságírók maradék kis csoportjától mennyire fél a hatalom. Az oroszoknál is így van: míg az „ellenzéki” parlamenti politikusokat békén hagyják, a független újságírókat és a civil ellenállókat egészen komolyan vegzálják.

- A Pegasus-ügy nem az elmúlt 30 év legnagyobb botránya, hanem az elmúlt időszak EGYIK hatalmas botránya. Tíz éve még bármelyik kormány belebukott volna, de minimum fejek hullottak volna miatta. Az ellenzék által évek óta békén hagyott propagandagépezet viszont ezt is segít sok ember elől elhallgatni és még több ember figyelmét elterelni róla mindenféle zajkeltéssel.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató