2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

"Ez a gyarló, demens szarházi csak úgy elküldte a fiamat meghalni" - Bident hibáztatja az egyik elhunyt katona anyja

A kabuli támadásban megölt amerikai tengerészgyalogos édesanyja "gyarló, demenciában szenvedő szarházinak" nevezte Bident és a támogatóit hibáztatta.

Ez egy szükségtelen katasztrófa volt, amit megfelelően lehetett volna kezelni" - mondta Kathy McCollum, az elhunyt Rylee McCollum amerikai tengerészgyalogos őrvezető édesanyja pénteken Andrew Wilkow rádiós műsorvezetőnek.

"Hónapokig volt idejük arra, hogy mindenkit kivonjanak Afganisztánból és úgy döntöttek, hogy nem teszik meg. És ezért beküldték... 6000 katonát és a fiamat, a statisztika törvényei szerint, a fiam egyike volt azoknak, akiket felrobbantott egy rohadt terrorista bomba."

Elmondta, hogy 20 éves fia, aki frissen házasodott, arra készült, hogy jövő héten hazatérjen a feleségéhez és tanúja legyen gyermeke szeptemberi születésének, de ehelyett azon csapatok között volt, amelyeket a Biden-kormány Kabulba küldött.

"Ez a gyarló, demens szarházi csak úgy elküldte a fiamat meghalni"

- mondta McCollum.



"Szóval a fiam elment, és csak azt akarom, hogy ti demokraták, akik csaltatok a választáson, vagy akik törvényesen szavaztatok rá, ti csak úgy megöltétek a fiamat egy demenciában szenvedő szarházival, aki azt sem tudja, hogy a Fehér Házban van. Még mindig azt hiszi, hogy szenátor."

McCollum nem az egyetlen aranycsillagos szülő, aki kritikusan nyilatkozott az Egyesült Államok kaotikus afganisztáni kivonulásáról.



Steve Nikoui, az elhunyt Kareem Nikoui tengerészgyalogos őrvezető édesapja a Fox News műsorvezetőjének, Tucker Carlsonnak azt mondta, hogy a csütörtöki tragédia megelőzhető lett volna, ha a Pentagon a Bagram légibázison keresztül evakuál és nem hagyja el a hatalmas létesítményt júliusban.

Forrás: Rt.com nyomán Vilaghelyzete

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató