2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Itt a Ford legújabb büszkesége: LMBTQ Ranger

A Ford néhány napja bemutatta legújabb „büszkeségét.” Az LMBTQ-propagandának megfelelve csillámos, szivárványos, szívecskés fényezéssel láthatjuk az egyik ismert modelljüket a Ford Ranger Raptort. 

A Ford büszkén mutatta be néhány napja Németországban az LMBTQ-lobbi színeire festett Ranger Raptor pickupját.

Az autógyártó állítólag arra reagált, hogy valaki a Twitteren „b..zisnak” nevezte a Ford Ranger Raptor kék festését, és arra kérte őket, hogy fessék fekete-aranyra vagy terepszínűre. Ezért a Ford létrehozta a „nagyon b..zis” Ranger Raptort, ami a napokban, éppen a kölni Pride fesztiválra készült el.

A Ford hivatalos Twitterén korábban egy videós bejegyzésben reagált a homofóbnak bélyegzett vicces hozzászólásra, amiben csak egy grafikát jelenítettek meg a „very gay” járműről:

 

De úgy tűnik nem bírták ki, hogy ne fessék át az igencsak maszkulin járművet a meleg-lobbi színeire a valóságban is:

 

Az új dizájnt ismertetve a Ford közleményében kijelentette, hogy „nagyon világossá akarják tenni álláspontjukat a megkülönböztető beszéddel szemben”.

A 60 órás átalakítás során az autót 30 négyzetméteres szivárvány és csillogó aranyszínnel borították be.

Ez egyébként nem az első alkalom, hogy a Ford az LMBTQ-propaganda szolgálatába áll. Hasonló akciójukban még 1998-ban a Ford KA modelljüket is szivárvány színekbe csomagolták, hogy megemlékezzenek a kölni Pride felvonuláson való első részvételükről.

A múlt hétvégi Pride-on mindkét autó látható volt, mivel a város akkor tartotta az idei felvonulást, ahol a „Very Gay Raptor” volt a Ford hivatalos járműve.

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató