2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Az önkormányzat által fizetett autóval jár miniszterelnöki kampánykörutakra Márki-Zay

A hódmezővásárhelyi buszközlekedés működtetésére csaknem százmilliós forintért szerződött Jovány Busz Kft. Volkswagen Transporterével járja az országot a baloldali előválasztási kampányban a polgármester Márki-Zay Péter– számolt be a Magyar Nemzet.

A magát Orbán Viktor méltó ellenfelének nevező, közgazdász végzettségű városvezető nemcsak a polgármesteri jogkörökkel, de a számokkal is hadilábon áll, hiszen a vásárhelyi buszprojekt költségéről ahányszor nyilatkozott, annyiszor említett más összeget, persze mindig egyre magasabbat.

Ismét azzal a Volkswagen Transporter kisbusszal étkezett Márki-Zay Péter kampánycsapata egy fővárosi utcai fórumra, amellyel hetek óta járja az országot. A kisbusz az eredetiség vizsgálata szerint a Jovány Busz Kft. tulajdona, amely a vásárhelyi önkormányzattal csaknem százmillió forintos szerződésben áll – ennyibe kerül évente a városnak a márciusban indult új buszközlekedés. Márki- Zay ezzel, az önkormányzati pénzből finanszírozott busszal oldja meg országos miniszterelnöki kampányát– a hódmezővásárhelyiek pénzéből.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató