2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Fizetős elit gimnáziumban kezdhette meg a tanévet Kamu Geri fia

Karácsony Gergely miután eljátssza az “átlagembert”, aki biciklivel és tömegközlekedéssel jár még dolgozni is és miután ellehetetlenítette a fővárosi közlekedést, hogy a valóban átlagember ne érjen be időbe a gyerekkel az iskolába, majd a munkahelyére, a saját csemetéjét az egyik legdrágább, baloldali elit magán gimnáziumba íratta be. A baloldali elitképzőbe főként politikusok és művészek járatják a gyerekeiket. Itt végezte középiskolai tanulmányait Gyurcsány lánya is. A tandíj nem olcsó, havi 110 ezer forint, vagyis egy tanévre 1,3 millió forint körüli összeget kell letenni a szülőknek és ez még csak a tandíj! 

Karácsony Gergely úgy képviseli a társadalom 99 százalékát, hogy hogy a kiváltságos 1 százalék gimnáziumába íratta fiát, ahol

egy tanév költsége több mint 1 millió forintba kerül a szülőknek

– derítette ki a Kontra.hu.

Budapest megnyomorítója szeptember elsején, amikor sokan még megbénított főváros valamelyik végtelennek tűnő dugójában araszoltak a munkahelyük felé, bejelentette, hogy nekik is nagy nap ez a mai, mert a nagy fiuk most kezdi a gimnáziumot.

A Kontra úgy tudja, hogy nem akár melyik gimnáziumra esett Karigeri választása, hanem

az ország legdrágább elit középiskoláját szemelte ki gyermeke számára. 

A Karácsony-fiú az Alternatív Közgazdasági Gimnázium első évfolyamán, az intézmény Raktár utcai épületében kezdte meg szerdán a tanulmányait.

Az AKG közismert baloldali burokképző: a baloldali politikusok, színészek, művészemberek, és médiamunkások előszeretettel járatják gyermekeiket. Itt végezte középiskolai tanulmányait Gyurcsány Ferenc Anna nevű lánya is – írja a Kontra. 

Megjegyzik, hogy az iskola célja induláskor teljesen más volt, mára a baloldali elit érintkezési pontja lett, akik kasztként különülnek el a társadalom más részeitől.

Az iskola honlapján közzétett, a 2021/2022 tanévre vonatkozó megállapodásban az olvasható, hogy az intézménynek az egy tanulóra eső működési költsége átlagosan 2,1 millió forint. Ehhez igazították a tandíjat is, amely a lap információ szerint 110 ezer forint havonta. 

Forrás: Pestisracok.hu, Kontra

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató