2024. április 19. - Emma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Nagy Feró: A kötcsei pikniken helyreigazítottam pár tüntetőt

Ismét hallatott magáról a Beatrice frontembere Nagy Feró. A Kossuth-díjas énekes is tiszteletét tette a tegnapi rendezvényen.

Mint ismert, legutóbb egy koncerten esett neki az LMBTQ-ideológiának.

Tegnap huszadik alkalommal rendezték meg a kötcsei találkozót, melynek mottója ezúttal a Rákóczi-szabadságharc zászlóira hímzett latin jelmondat lett: Cum Deo pro Patria et Libertate, aminek jelentése: Istennel a hazáért és a szabadságért.

A hangulat Nagy Feró szerint is kifogástalan volt. Noha csak rövid időt töltött a rendezvényen, rengeteg baráttal, ismerőssel találkozott, kifele menet pedig még néhány tüntetőt is helyreigazított.

„A környéken több tüntetővel is találkoztam. Valaki azt kiabálta, hogy elég volt a diktatúrából. Nem bírtam ki, odamentem hozzá, és megkérdeztem, hogy mit gondol, ha diktatúra lenne, akkor tudna-e itt tüntetni.

HA EZ KÁDÁR IDEJÉBEN TÖRTÉNIK, AKKOR EGY PERC MÚLVA ELCIPELTÉK VOLNA AZ ILLETŐT A HELYSZÍNRŐL, ÉS BÖRTÖNBE CSUKTÁK VOLNA.

Igazából nem sok vizet zavartak, nem állt meg miattuk az élet” – mondta az Indexnek Nagy Feró, aki Orbán Viktor beszédét már sajnos nem tudta megvárni, mivel koncertre kellett sietnie.

Arra a kérdésre, hogy a beszédből mi maradt meg neki a leginkább, a következőt felelte:

Mindketten fantasztikus politikusok, Varga Judit pedig ráadásul szép is, bár Szijjártó Péter se csúnya

– jegyezte meg humorosan Nagy Feró.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató