2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Dráma: Dömsödi Gábor kénytelen elárverezni a Trabantját

Nincs munkája, így mindössze havi hatvanezer forint a nettó jövedelme az egykori sztártévésnek.

A műsorvezetőt sokáig Hajdú Péterrel együtt láttuk a képernyőn, majd elváltak útjaik. Ezután kollégája egyedül is sikeres tévéskarriert épített, Dömsödi viszont eltűnt a nézők szeme elől, majd a Nógrád megyei Bokor, később Pásztó polgármestereként a közéletben próbált szerencsét, de három éve alulmaradt a címért kiírt választáson.

Mostani vagyonnyilatkozata – amelyet az előválasztás miatt kellett leadnia – arról tanúskodik, hogy nehéz helyzetbe került.

Nem az én problémámmal kell foglalkozni, van néhány ember, akinek sokkal rosszabbul megy a sora, például itt Nógrád megyében a lakosság háromnegyede ide tartozik – magyarázta Dömsödi.

A koronavírus-járvány miatt szűnt meg a munkahelye, és csak három hónapig járt neki az álláskeresési járadék. Szerencse a bajban, hogy a feleségének van munkája, és ő sem érzi elveszettnek magát, autós könyvet fog írni.

Ennek kiadásához a szükséges összeget azzal próbálja előteremteni, hogy elárverezi régi, gyári állapotú, alig tízezer kilométert futott Trabantját. Dömsödi veterán autókat gyűjtött, de a tizenhét darabból álló flottájából már csak a Trabant, valamint egy 49 éves Fiat 127-es és egy több mint nyolcvanéves traktorja maradt.

Dömsödi most az előválasztási kampányára koncentrál, Nógrád megye 1. választókerületében indul, és nagyon reménykedik a sikerben.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató