2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Kamu Gerinek nagyon tetszik a roncsok új videóklipje

Ismét pizsamában jelentkezett be az alkalmatlan srác.

A bejegyzéshez mellékelt videóban a Bernie Sanders demokrata párti volt elnökjelölt nevét viselő kampánypólóban kávézó Karácsony Gergely elmondta: az lenne a jó, ha az előválasztást egy nemes ünnepként, „egy nagy buliként” értelmeznék. Ezzel kapcsolatban szót ejtett az ellenzéki előválasztás himnuszáról, az Élni hívlak! című videóklipről is.

Mint ismert, megjelent az előválasztás hivatalos videóklipje, benne olyan szereplőkkel, mint Gálvölgyi János, Cserhalmi György, Csákányi Eszter, Hernádi Judit, Pogány Judit, Mérő László, Kulka János, Gerendás Péter, Hámori Ildikó, Péterfy Bori, Lakatos Márk, Szinetár Dóra, Molnár Áron „noÁr” és a Pa-dö-dő énekesei is. 

Nagyon fontos, hogy éljünk ezzel a lehetőséggel, hogy visszaszerezzük ezt a hazát magunknak ebből a mostani rosszkedvéből. Legyen ez egy közös ünnepünk, hogy megváltoztatjuk a politikát
– jelentette ki Karácsony Gergely a videóklip üzenetére is utalva, ami a szavazókat igyekszik buzdítani az előválasztáson való részvételre.

Beszólt Czeglédynek is

A főpolgármester szerint a DK szombathelyi jelöltje olyan állításokat tett, amelyek erős tájékozatlanságra utalnak.

„Hivatalosan is miniszterelnök-jelölt lettem, az Országos Előválasztási Bizottság adatai szerint én adtam le a legtöbb ajánlást. Köszönöm mindenkinek a támogatást!” – közölte Karácsony a közösségi oldalán.

Kamu Geri azt is hozzátette: az előválasztás nagyon fontos, azonban az is, hogy az előválasztási viták során olyanokat állítsanak, amik igazak.

A hétfői szombathelyi vitába engem is belekevertek, és a DK-s jelölt részéről olyan állítások hangzottak el, amik, legyünk jóhiszeműek, erős tájékozatlanságra utalnak

– fogalmazott a Facebook-oldalán.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató