2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

"Meghalni" - ez a vágya Kulka Jánosnak

A Marie Claire-nek adott interjújából kiderül, hogy a színészt mennyire nyomasztják sztrókja következményei. De azt is elmondta, hogy milyen hálás az újabb szereplési lehetőségért.

Sztrókja óta először adott hosszabb interjút Kulka János, aki nagyobb, szöveges szerepet is most vállalt először az eset óta. A játszma című filmbe beleírták Kulka valós állapotát is: az általa alakított egykori tartótiszt mindent megért, amit mondanak neki, de a szavakat nehezen formálja.

A színész a Marie Claire-nek adott interjúban – melyet a 24.hu szemlézett – azt mondja, sírt, amikor Köbli Norbert forgatókönyvíró felkérte a szerepre. „Hiányzott már, hogy szerepeljek. Kértem, hogy rögtön küldje el a forgatókönyvet. Minél előbb el akartam olvasni” – idézte fel Kulka, aki úgy rézi, a környezete nem tud mit kezdeni az afázia betegségével. „Vigyázok magamra. Csak az a rossz, hogy az orvosok tanácstalanok. Meg az is, hogy mindenki eltűnt körülöttem” – mondta.

Az interjú során a sztrókját is felidézte. „Én egyszer már meghaltam. Kedd volt. Csodálatos élmény. Felmentem a mennybe, és ott várt egy kapu” – fogalmazott.

De elárulta azt is, hogy folyamatosan küzd benne a két énje: az egyik hálás, hogy túlélte a sztrókot, és örül az előtte álló lehetőségeknek, a másik depressziós, hogy nem kaphatja vissza a régi életét. Arra a kérdésre, hogy mi most a vágya, azt felelte: „meghalni”, de erről bővebben később nem beszélt.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató